Väldigt tidig söndag!

Nästan det sista jag tänkte igår innan jag gick och la mig var att jag måste komma ihåg att ställa om klockan så jag får sova en timme extra. Men eftersom jag i sista stund kom på att jag var tvungen att blåsa håret innan jag gick och la mig för att slippa att det står rakt upp när jag vaknar glömde jag totalt bort att ställa tillbaka den. Kom upp här vid 05.00 imorse och va lika trött som vanligt, C kommer ut och bara skrattar åt mig. Gissa om jag blev irriterad på mig själv, alldeles för trött för att bli sur gick jag rätt nöjd och la mig en timme till. Stackars Camilla fick jobba en timme extra istället.
Nu sitter jag här med Camillas paradis ask bredvid mig och ska försöka att inte äta. Lämnade den preciiis bredvid mig innan hon gick och la sig så hon vet att jag inte kommer kunna låta bli. Synd bara att det inte är så mkt kvar ;)

Hoppas ni haft en bra helg och att ni inte läser detta en timme för tidigt! ;D


Passa er!


Har precis ätit gröt till kvällsmat= jag kommer bli stor och stark!


Blir sängen redan nu för min del, ska va pigg klockan 07 imorgon och 13h framåt.
Sov gott!


Tell me i should stick around for you..



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Morfars födelsedag!!!
GRATTIS och massa bamsekramar!
När du kommer hit ska jag bjuda på mat och visa er Barcelona :)

 


Trots mitt 13h pass har dagen gått ganska fort faktiskt. Är för första gången heelt ensam hemma i lägenheten och lär va det även när jag går och lägger mig, jag behöver inte va social och glad resten av kvällen om jag inte vill.. Kan va precis hur jag vill och det är helt underbart!! Spelar just nu väldigt hög musik och bara njuter :)

Sitter och väntar på att Frida och Lollo ska komma in på skype, hade en dejt med småttingarna ikväll men verkar inte fungera! Lever sitt egna lilla liv skype ibland alltså.

  saknar lata dagar på soffan med shaggypaggytok..



This shoes was made for walking

För jag har äntligen fått tag i nya skor, trallallalalallalaaaaaaaaaa! Blev ett par svarta stövlar från Zara och just nu är jag alldeles för lat att ta kort på dom så det kommer en annan gång.

Blev en snabb tur på stan med Camilla innan jag började jobba idag och så mkt mer än så har jag inte hunnit med. Ett samtal från papps också förresten och JA det finns mkt kakor här ;) Alldeles för mycket och inatt bestämde vi oss för att börja bli lite nyttigare. Påsen med muffins åkte ut i köket så alla får äta, jordnötsbågarna slängde vi(camilla rullade ihop påsen om det skulle uppstå en krissituation,haha) och sista chokladkakan är vi värda! Men sen är det slut på det goda och hej nyttiga livet. Måste skärpa mig/oss.

Och idag är det ingen vanlig dag för idag är det Lina och Johans dag, grattis till er och inflyttningspresent kommer :)

Ändå avslutar jag här med att jag ska gå och äta, men mat enbart mat ;)

Skor blev fika istället, lättare så!

Sofie skulle fixa kläder till halloween förut så jag hängde med i hopp om att hitta mig ett par skor. Provade lite olika men hittade inga bra och när jag väl hittade ett par jag kunde tänka mig var dom slut i min storlek, så bättre lycka en annan dag! Sofie fick iaf tag i sin svarta klänning så nu är hennes outfit för helgen klar. Själv jobbar jag 13h pass både lördag och söndag så blir inge kalas för min del. Har iofs inte blivit riktigt kalas en enda gång sen vi flytta hit, så varför ändra på det nu, haha!
Vi avslutade turen på mataffären och eftersom jag kände mig lite putt över att inte ha hittat några skor kom vi fram till att vi skulle köpa med fika hem och va ännu mer onyttiga än vad vi redan är. Lagar vi inte mat eller bakar här så äter vi!

  
(Kakorna som ser ut som hjärnor är tydligen en tradition dom har här under hösten, så ett måste att smaka på. Vi tog en varsin och det fick räcka!)

Just nu, vi kom precis in från en kort promenad och nu ska jag agera frisör igen. Vi ska färga bort Camillas utväxt ;) Sen blir det ett avsnitt Grey's så jag kan sova gott.





Ha en bra dag på jobbet pappsilappsi om detta nu fortfarande är din morgontidining! Höhö

Bamsekramar


En saknar alla hemma dag!

Har haft väldigt varmt här i ett par dagar nu, är kanske runt 25 ute just nu :) Igår när vi var vid stranden var det folk som låg och solade, till och med badade ska ni veta! Vi kom och sprang i långbyxor och långärmat :P 

Nu kommer jag precis in från en promenad, hittade massa nya fik som jag ska ta med alla hemifrån till! Såg även en kille som trillade med sin motorcykel i sloooowmotion. Stackarn missade att det blev grönt och skulle av trottoarkanten när han fick tvärstanna och lika så gjorde resten av kroppen på honom tror ja, haha! Han välte jätte sakta med motorcykeln och kändes som en evighet innan dom låg ner på backen.. Jag stod på andra sidan och såg hela händelsen och blev full i skratt när jag såg att det gick bra! Han var faktiskt rätt snabb upp, men vem hade inte varit det ;D

Ringde till mig angående lägenhet idag(väckte mig gjorde dom) hade kunnat få en lägenhet i samma hus som jag bodde i tidigare fast dörren innan. Men tackade faktiskt nej och det känns helt rätt! Ska jag ha en lägenhet när jag kommer hem igen ska det va en större, vi får se vart allt bär av!

Jag är i stort behov av nya skor och borde egentligen gått ut på jakt efter ett par helst redan igår. Börjar med en dusch nu så får vi se hur mycket energi jag har kvar sen.  

Saknar mina småttingar väldigt mkt
Bamsekramar



Lång ledig dag tycker vi om

Sov till ungefär 13 idag och sen dess har det varit full rulle. Sofie undrade om jag inte ville med och springa vid stranden och köra styrka på ett ställe längs vägen där dom har som ett litet "gym". Självklart ville jag det, blev powerwalk till stranden eftersom mitt knä inte klarar av asfalt längre och sen löpning i sanden, jobbigt är bara förnamnet. Kommer fram till stället vi ska köra styrka på och där var det bara killar i bar överkropp som själva tyckte att dom va dret snygga, inte riktigt min grej! haha. Men vi brydde oss inte om dom och körde vårt eget, tror inte dom är så vana vid att tjejer kommer och kör där alltså! Sen var det bara att springa hemåt i sanden igen och gå sista biten. Hur gött som helst efteråt men det var tunga ben sista biten..

Kom hem runt 16.30, hoppade i duschen och gjorde mig redo för att gå ut och köpa parfym och mat. Blev kvar inne på Sephora ganska länge och vi fick med oss massa prover hem och precis när vi skulle gå ut sprang en kille som jobbade ikapp och gav oss varsin klubba, snäll personal! :) Dom hade även fått in min favorit blush från NARS så den fick också följa med hem innan den tar slut igen och eye makeup remover.

 

Kom hem igen och Sofie frågade snällt om jag inte kunde klippa henne. Jag fort fram med saxen innan hon skulle ångra vad hon just sagt, haha! Klippte topparna på henne och hon verkade nöjd efteråt också. Himla tur det eftersom vi bor under samma tak, kunde ha blivit jobbigt annars :P
 


Dagens händelse: Glömde ju skriva att jag vaknade till av att det ringde på dörren. När vi öppnar är det en tant som höll på och städa över oss som börjar prata i fullt fart på spanska. Självklart bara jag, Camilla och Sofie hemma som kan minst spanska av oss och vi bara gapar och förstår ingenting. Får henne att förklara igen, vi hängde med på att det hade någonting med kläder att göra och att det var någonting som kom uppifrån men vi kunde inte koppla ihop det till någonting. Slutade med att vi tog in henne i lägenheten och ut på balkongen, men det var ju fel. Det hon hela tiden hade försökt förklara var att hon städat lägenheten över oss och tappat ner trasan genom fönstret så den hamnat precis utanför vår lilla toalett. Har nämligen ett fönster ut där och öppnar man så ser man ner i tvättstugan till grannen under. Där hängde det en trasa hon tappat, vi hämtade en mopp och fiskade upp trasan och tanten var glad igen. Lite komiskt faktiskt!


Ligger inne på mittt och Camillas rum nu och bara latar mig och äter nybakade scones! Tänkte fortsätta så resten av kvällen också :)
Fick även reda på idag att Morfar och Kerstin också blir med hit i december, hur kul som helst! Det händer någonting positivt iaf :)

Bamsekramar

Hola Guapas

Idag har jag plockat undan alla mina sommarkläder och försöker inse att hösten faktiskt kommit till Barcelona också. Är fortfarande varmt om dagarna men det blåser alldeles för mycket för klänning nu. Så idag åkte det ner i resväskan igen. Har inte gjort så mycket mer idag, gick upp runt 13 och dolade med kläderna, fixade mat tillsammans med C osv och sen gick jag och la mig igen eftersom jag gör natt. har 2 lediga dagar att se fram emot nu :)

Igårkväll var det mys med Camilla inne på rummet, vi ställde upp datorn mellan sängarna, la oss ner med en chipspåse(tar emot att säga att vi åt två) och kollade sista avsnittet av Lite sällskap, lite sorgligt att det är slut med det nu faktiskt. Har haft något att se fram emot varje måndagkväll. Visste väl egentligen hur det skulle sluta men ändå är man tvungen att titta, då har dom lyckats! Var ganska kul att se från dragspelsstämman, fick nästan lite hemlängtan en sväng. Har många minnen därifrån och det är tur dom var där under dagen så inte vi hamnade med i rutan under kvällen för det hade blivit pinsamt!! haha.


Fick reda på idag att Marion, Mamma och Janne har bokat resa hit, me gusta :D Det betyder att jag har fullt upp hela december och den månaden kommer bara springa förbi. Varje ledig helg den månaden kommer det besök, först Sandra och hennes syster första helgen, efter det kommer Mamma osv och sista helgen över nyår kommer Lina och Sofie

   

I'll Sleep When I'm Dead!

Jobbade 7-16 idag och var i behov av luft och lite tid för mig själv efter jobbet så tog mig en tur på stan. Passade på att byta en skjorta och köpte äntligen linnet från Topshop som jag kollat på sen vi kom hit. Stämmer in rätt perfekt faktiskt.. Hittade även en T-shirt för 50kr och ett par jeans för 199kr så det fick också följa med hem.
Var in på Sephora och försökte hitta en parfym, det är inte det lättaste ska ni veta. Har med mig två doftpinnar hem och får se om jag bestämmer mig för att köpa någon av dom imorgon kanske.




Händig

Det har runnit undan dåligt i tvättfatet i lilla badrummet här ett par dagar nu så jag och Camilla tog tag i det förut och fixade problemet! Jag har alltså roat mig med att rensa avlopp idag och jag är glad för att det inte är något jag gör varje dag..
 
Bildbevis  



Ska ta mig en långpromenad nu, komma ut i solen lite.


Happiness-The fray


You have been the one for me

Nyvaken och fortfarande rätt trött. Fast samtidigt glad också, på ett konstigt sätt..haha, jag vet två som fattar iaf!


Shopping

Blev shopping som planerat med Camilla idag, tog metron till ett köpcenter en bit härifrån för att få se lite annat! Började med att gå till Camp nou för att kolla efter biljetter åt Camillas moster, såg inga spelare så jag var besviken! MEN när vi skulle gå därifrån såg vi plötsligt deras buss som går mot alla bortamatcher, var bara fram med kameran och fånga dom på bild ;)



Sen bar det av vidare mot köpcentret för shopping och högst upp på listan stod skor. Tror ni att någon av oss kom hem med nya skor, NEJ! Hittade inga alls.. Men däremot fick jag mig en kavaj jag tittat på, en skjorta(vet inte vad som hänt med mig), byxor och strumpor! Självklart åt vi mat också, pizza med stenhårda kanter. Camilla fick också med sig en del grejer hem :) Vi gick runt och va stentrötta båda två egentligen men vägrade visa det. Men vi hade en mysig dag och vi var i behov av det båda två. Avslutade turen med en varm choklad på starbucks innan vi satte oss på metron hemåt igen.
Halsduken och halsbandet(som knappt syns på kortet) är det jag köpte mig igår.. Resten av bildera är från idag. Började sakna Frida och Lollo väldigt mycket när jag såg Barbie affären och var tvungen att ta ett kort. Är dom riktigt snälla kanske tomten hittar till den affären i år ;)
Såg även en riesen här nere idag när vi va på väg till köpcentret, känslosam har jag blivit iaf. Usch! Tur Camilla va med och tvingades prata med mig om allt annat..


     


Nu blir det mys på rummet till Grey's och förhoppningsvis en bit kladdkaka innan vi slocknar.
Hörde att det kommit snö hemma också, tänkte bara berätta att vi hade runt 25 grader här idag ;)
Hasta Luego!

Skam den som ger sig!

Pysslar om mig själv lite. Sitter just nu med fötterna i en hink som fotbad, det blir vad man gör det till eller hur ;) Jag kommer iaf ha mjuka och goa fötter sen! Har även en ansiktsmask och har till och med hunnit med hårinpackning idag, efter träningen. Tog mig en powerwalk direkt när jag vaknade, börjar känna igen en del som bor här nu! Va ute och gick ungefär en timme och sen gjorde jag lite övningar på vår pilatesboll! Saknar coreball med Lars faktiskt, sa till Camilla igår att vi kanske ska skriva till honom och höra om han vill komma förbi i Barcelona en sväng, haha!

Kvällen igår bestod av kladdkaka och Grey's, kollade 8 avsnitt och klockan 02 kom jag tillslut i säng, inte bra för mig detta. Beroende av ett program som gör att man går runt och är frustrerad och ledsen :D haha.

 
 just nu ;)

Äntligen ledig

Helg efterlängtade helg!!
Tog mig en tur på stan nästan direkt när jag slutade förut och tänkte köpa mig jackan och den var självklart slut i min storlek! Så jag får helt enkelt hitta en ännu snyggare istället. Orkade inte gå något mer på stan efter att den inte fanns kvar så jag gick och handlade lite mat ist(läs godis). Men på vägen hem stannade jag och köpte en halsduk jag kollat på väldigt länge och ett halsband med glasögon på, bilder kommer sen..
Gick hem och lagade mat, så nu finns det mat åt Camilla när hon vaknar :) Ni kan ju aldrig gissa vad jag tänker kolla på nu och bara ta det lugnt resten av kvällen.
Måste va pigg imorgon när jag ska ha en heldag med Flodhästen och håller tummarna för bra väder hela dagen!

Chokladscones

Har bakat chokladscones två dagar i rad här nu. Riktigt gott även om ugnen lever lite som den vill! 
Nu blir det snart grey's och varma scones vilket betyder Mypys på hög nivå. Är redan på säsong 3, sorgligt att man inte gör annat än kollar på tv när man är ledig och bor i Barcelona!!
Har hunnit med en sväng på stan med Camilla idag också, har sett ut två jackor jag vill ha(ena är faktiskt regnjacka och det är jag i behov av), skor, kavaj och ett halsband. Så vi har bestämt oss för att i helgen ska vi handla. Åker nog ut till ett köpcenter en bit härifrån! Är vår första lediga helg på en månad nu och det ska bli så GÖTT! Helt underbart, jag har inte varit ledig två dagar i rad på nästan en månad. Som jag ska njuta :)

 

Ett gott skratt förlänger livet

Hade slut på toapapper här hemma förut, jag och Sofie tog tag i saken och gick iväg och köpte på oss. Jag fick äran att bära toapappret och Sofie tog påsarna med mat. Gissa om vakterna vid affären skrattade åt oss när vi gick ut! Nu har vi så vi klarar oss ett tag till.

 


Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, varit ute på en långpromenad och fått lite luft :)
Nu återstår jobb ons-fre 07-16 och sen har jag helg!

/J


Min lediga dag!

Är uppe i tid för att ha jobbat natt, hade klockan på 12.30 och fick tvinga upp mig 13 eftersom jag väntade samtal. Var nog tur det för annars hade jag luggit kvar. Nu ska jag göra mig lite frukost och sen ska jag göra stan osäker.
Kommer antagligen uppdatering ikväll, vågar inte lova! Men kameran får bli med ut idag iaf

Hasta luego!


Rosa Negra

Har faktiskt varit utanför lägenheten några timmar idag tillsammans med Camilla och Sofie. Tog oss en tur till Rosa Negra och åt mat, dom två beställde även varsin hallonmojito. Tog emot att jag skulle jobba natt så fick hoppa över det! Men det kommer fler gånger som tur är..
Vi gjorde egentligen ingenting av det vi skulle göra, bara gick runt och letade efter en affär som vi inte hittade och sen drog tiden iväg för mig och jag va tvungen hem i säng igen. Hann med en kaka och en varm choklad på starbucks på vägen hem, förvånade?
Kom hem utan pilatesboll som egentligen var uppdraget för dagen. Kanske hinner fixa det imorgon!

 

Skenet bedrar


Kom på att jag har en bild på stället jag och Sofie spelade lite basket här om dagen..
Och det är faktiskt inte så hemskt som det ser ut, tro det eller ej!


Söndag

Idag vaknade jag 14.30, gick ut på en promenad. En väldigt kort sådan, sen hem äta lite och kolla ett avsnitt Grey's och sen sova igen. La mig runt 17 och somnade direkt, hade klockan på 19 och ville inte alls gå upp när den ringde. Sen började jag jobba 20 och slutar först 07.15.. Så rolig har min dag varit!
Kommer bli några fler avsnitt under natten nu, kan helt enkelt inte sluta titta.


Imorgon ska jag umgås med min andra hälft, ska gå och köpa oss en pilatesboll och jag tror inte det blir så svårt att övertala henne till en fika på stan heller ;)

Natti natti


Trådlöst internet!!!

Vi har nu äntligen fått trådlöst internet! Kan sitta på rummet och prata med alla hemma på skype nu och bara få va ensam under tiden. Ni kan ju gissa hur nöjda vi är!

Har hänt massa saker sen jag skrev sist, mest jobb men har hunnit med frisörbesök och lite andra grejer också. Har även fått ytterligare tråkiga besked hemifrån. Jag har sagt det förut och säger det igen, vi bryter ihop och kommer igen, right?
Börjar med det lite roligare:
Jag Jessica Johansson har varit till en frisörsalong där dom enbart pratar spanska och klippt mig + färgat håret! Helt själv fick jag gå iväg också för det var ingen annan som hade tid att bli med, lärde mig frasen att jag har bokat tid för klippning 13.30 på vägen dit. Så tänk er själva hur nervös jag var för att förklara vilken hårfärg jag ville ha och hur jag ville klippa mig på spanska? Har varit där en gång tidigare så hon som skulle klippa mig visste vilken färgkarta jag ville kolla på så då var det ett problem ur världen. Jag pekade på en färg och dom blandade ihop. Sen är dom ju inte direkt snabba i detta land, tar allt lite som det kommer. Satt och väntade en halvtimme på att dom skulle börja med mig. Hon hade ungefär tre andra kunder samtidigt också, stackarn sprang livet ur sig! Jag var för trött för att va sur och hur skulle jag kunna förklara det på spanska ens? så jag va bara tacksam för att hon kom och färgade håret på mig tillslut. Vi sa inte så mycket under tiden, fick inte fram en enda mening och hade hon svarat hade jag bara sett ut som ett stort frågetecken ändå. Var väldigt nervös under tiden jag satt med färgen i för håret såg möörkbrunt ut, nästan svart! Men det var bara så det såg ut för färgen blev nästan den jag ville ha, är lite mörkare i håret igen(nu kommer inte utväxten synas lika väl och jag kanske slipper färga håret här nere en gång till:) höhö. Tjejen som tvättade håret gav mig massage också så jag höll verkligen på att somna! Väl klar med det började jag fundera på hur jag skulle förklara att jag bara ville klippa det slitna? Dom frågade om jag skulle klippa mig också, YES tänkte jag som fattade vad hon sa, och sen drog hon igång och jag fattade ingenting. Fick fram att jag ville klippa av jätte lite och visade med hjälp av håret. Tack gode gud för teckenspråk ibland! Som alltid tycker jag att hon klippte av lite för mycket hår även om jag vet att det behövdes. Hur som helst, jag är nöjd och jag fick fram allt jag ville trots min kassa spanska :D

Har också hunnit bli beroende av Grey's anatomy sen jag skrev sist. Jag och Sofie låg uppe till 03 i natt och bara möljde avsnitt efter avsnitt. Även nu ikväll när jag jobbat har vi kollat, alla i huset är helt fast i serien. Jag har sett 14 avsnitt på två dagar, alltså har jag inte gjort annat än kollat på tv i stort sett!
Hann med en snabb sväng till basketplan förut, jag och Sofie spelade lite. Faktiskt riktigt kul men sjukt svårt! Insåg båda två att vi inte alls va så bra som vi trodde, så nu kommer det nog bli några timmar att spendera där också. Måste ju hitta på någonting att göra när man har ledig tid över.
Denna helgen går jag och min sambo om varandra hela tiden och det är ju inte jätte roligt! Vi får ta lite kvalitetstid nästa vecka och hitta på någonting, antagligen någonting onyttigt som att köpa efterrätt eller godis ;)

Annars har jag inte hunnit med så mycket mer än jobb. Längtar till nästa helg då jag kommer va ledig två dagar i rad!
  




Det jobbiga är att innan jag åkte ner hit hade jag två hundar kvar hemma som båda lovade mig att dom skulle finnas kvar när jag kommer hem. Igår fick dom ta bort Buster också så nu har jag helt plötsligt ingen. Jag mår så dåligt över att jag sitter här helt hjälplös och inte kan göra någonting, inte ge dom hemma en bamsekram när dom som mest behöver det. Och nu får det va nog med dåliga nyheter hemifrån för jag orkar inte bryta ihop och komma igen hur många gånger som helst här nere! Det får va nog nu för jag orkar inte med mer.. Kommer va så tomt att komma hem utan dom

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det FRIDAS födelsedag

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTASTE BÄSTA FRIDA!!
Saknar dig och Lollo super duper mkt och ät tårta för mig också!
Hoppas presenten hann fram i tid!










Och Grattis till Camillas lille Oskar som också fyller år idag!!
Vi får nog också fira med lite tårta här nere tror jag :)


No one said it would be easy

Jobbar, äter, sover.. Det är vad jag gör just nu ungefär, har inte haft tid till någonting annat senaste veckan. Jobbade natt förra veckan också gör jag kväll denna, så under dagarna har jag sovit. Har inte ens vart ut på stan senaste veckan och det får jag se till att ändra på imorgon alltså! Men sen är det inte så konstigt heller, har inte vart ledig en hel dag sen förra måndan, är helt ledig på fredag iaf. Så dit längtar vi :)
Ikväll blev det iaf en springtur till Espanya och ett pass i trapporna. Och mitt knä hänger med som det ska igen, känner ingenting än iaf och det är skönt! Gjorde någonting med det förra veckan när jag tränade så har fått vila lite. Vet ju iofs om att jag inte borde springa på asfalt, men vad ska man göra när man bor mitt i Barcelona!
Har faktiskt inte hänt någonting speciellt här sista tiden så ni har inte missat något ;)

Jag håller tummarna för att Fridas paket har kommit fram tills imorgon när lilltjejen fyller år!
Ska ringa upp henne innan hon åker till skolan imorgon och sjunga för henne tänkte ja :) Så nu får det bli sängen för mig, Natti natti

                             

Är vi släkt eller?

Här har ni tjejerna utan hals, med världens längsta arm, långben & gollum kom på besök(bild 4)
Vet inte om det kanske ligger i släkten det där med att bjuda på sig själv, men snacka om att vi vet hur!
Le och njut av detta för det kommer inte hända igen ;)

   

  

Redan ångest! :D


<3

Hittade precis en klockren bild på Shaggy på internet nu!




"Jag trivs bättre här, där jag kan lukta på blommorna.." 
Denna bilden passar honom perfekt!


Kärleksmums

Har alldeles precis bakat kärleksmums med Camilla, inte varje natt man bakar under jobbtid ;P Vi har inte hunnit smaka än eftersom det måste svalna lite, men som vanligt antar jag att det inte tar speciellt lång tid innan det är slut!
Annars händer det faktiskt inte så mycket just nu. Jag är inne på min tredje och egentligen sista natt innan helg. Men vi har en sjukling i huset och måste täcka upp under helgen, så gör söndag natt också. Kan ju inte påstå att det är vad jag hade hoppats på nu efter allt men nästa gång är det kanske jag som ligger och är sjuk istället. Sen blir det ju mer klirr i kassan och vi kan lägga undan mer pengar ;) eller hur var det nu, handla mer grejer kanske. HÖHÖ!
Va ute och sprang i morse efter att jag gått av mitt pass, insåg rätt tidigt att det där med att gå ut och springa efter att man jobbat natt inte riktigt är min grej! Jag var heelt slut och tog hissen upp när jag kom hem istället för trapporna. Så inga mer dumheter med att springa då.. Har varit en snabbis till The body shop idag med Sofie och inhandlat lite nödvändiga grejer som ansiktsrengöring osv(förlåt Millan). Sen köpte vi även världens godaste glass, kanske blir en sväng tillbaka dit redan imorgon.

Nej, nu ska jag dola med lite annat här..



  





Busstur genom Barcelona med Camilla

Kommer inte ihåg vad alla ställen vi var vid heter just nu och Camilla ligger och sover så kan inte gå in och hämta kartan vi fick heller! Skriver mer om det en annan dag, vi var iaf på en busstur genom Barcelona som tog precis hela dagen. Super mysigt :)

   
   

  


Kan inte, vill inte men jag måste!

Världens bästaste bästa Shaggy lämnade in och gick vidare igår och jag kan inte förstå att det händer på riktigt! Det enda jag var orolig för när jag åkte var att han inte skulle finnas kvar när jag kommer hem igen och nu är det verklighet. Rena mardrömmen just nu, jag sitter här flera 100mil hemifrån och vill inget hellre än sitta hemma och kramas med papps och resten nu. Shaggypaggy har ju varit min bästa vän halva livet och alltid varit lika busig och förstående. Jag kan inte och vill inte förstå att det är på riktigt! Tyckte det räckte med att jag saknade honom som en tok här nere men nu kommer jag sakna honom så himla mkt för alltid. Jag visste ju att jag skulle överleva honom, men nu shaggypaggytok va inte rätt tillfälle! Den värsta chocken för mig kommer antagligen komma när jag väl är hemma igen och ingen kommer springandes överlycklig emot mig med sina blöta pussar och när jag ser att alla hans grejer faktiskt inte finns kvar. Usch vad jag längtar hem just nu. Jag vet att det kommer kännas bättre om några dagar och vi har så mycket att göra här och jobbar så himla mkt, men det kommer va helt sjukt jobbigt nu i början. Det hade varit precis likadant hemma.
Men ska rycka upp mig nu, lovar det papps! Vi bryter ihop och kommer igen, right!

  
  

Sammanfattning

I fredags var vi ute och letade lite vintage butiker och självklart var det stängt just precis när vi kom dit!!
Senare på kvällen blev det spontan middag ute för 4 av oss och vi hade hur kul som helst och åt jätte god mat! Efterrätt beställde vi in 4 olika, ställde i mitten av bordet och åt av allihop! Dit kommer vi gå mer än en gång allihop tror ja, jätte mysigt ställe och man såg när dom lagade maten i mitten av restaurangen! Jag och Camilla har gått förbi det flera gånger tidigare men aldrig haft varken ork eller tid att gå in, det var ett bra val! :D

  
  


FÖRLÅT SOFIE & CAMILLA, men jag är bara tvungen att lägga ut dom här underbara bilderna!!

                                 



Nu har jag jobbat 13h både lördag och söndag så imorgon är jag ledig! Jag och Camilla ska vara turister och hoppa på en busstur runt Barcelona, hoppas på bra väder!
Hoppas helgen hemma i kalla Sverige har varit bra (här går vi fortfarande runt i klänning;) 


RSS 2.0