Massa mys!

Har haft massa mys på stan idag med Sofie och Lina. Dom shoppade lite och jag fick mig ett par skyyyhöga klackar :D

Papps ringde när vi va ute också så fick prata lite med honom och sen med Frida & Lollo, gud vad jag saknar dom! Blev helt tårögd när jag berätta för dom att jag saknar dom jätte jätte mycket och sen blir det helt tyst i andra sidan luren och förstår hur tankarna bara snurrar hos dom.

Imorgon flyttar jag över till Sofie och Lina och det ska bli helt underbart!
Kvällen bär av på Razzmatazz för kalas och innan det blir det mys på restaurang med massa mat och efterrätt :)


DOM ÄR HÄR!

Klockan 21.20 ringde Sofie och Lina och berättade att dom satt i en taxi på väg till hotellet. Jag hann träffa dom innan jag skulle börja jobba! Vi fick ungefär en halvtimme tillsammans och det var hur mysigt som helst.
Jag var nyvaken så bara slängde på mig kläder, upp med håret och ner över gatan. Sprang gjorde jag till och med :D Gud vad jag har saknat dom, och nu är dom här, bara på andra sidan gatan!!

Ska gå upp i tid imorgon så vi får lite tid tillsammans innan jag måste sova igen och sen har vi hela helgen. Jag flyttar in med dom på hotellet fredag-måndag :)

Tur att dom är här, behövs verkligen nu! ♥


Camilla är den som saknas nu, och som jag saknar dig!!


Beautiful Dangerous - Slash ♫

Vi har fått tillbaka värmen här nere och hemma läser jag om snökaos. Kommer bli iskallt och komma hem igen, jag saknar snö och massa levande ljus men jag gillar värmen mer! Men skulle inte göra någonting om det var lite varmare här. Håller tummarna för massa sol ons-mån när Sofie och Lina är här iaf :)

Annars då, allting här nere flyter på som vanligt. Inga nyheter faktiskt! Börjar vända mot att åka hem och det känns otroligt skönt samtidigt som jag trivs här. Men saknar alla hemma otroligt mycket just nu.
Vänder hemåt, blir hemma i tre veckor och drar vidare igen, den tar emot lite men det är som det är och jag väljer själv hur jag vill göra. Ingen tvekan på den frågan!

Hade en riktigt pysslar om kväll med Sofie igår kväll efter att jag slutat jobba. Gav henne ansiktsbehandling, hårmassage(inklusive massa små flätor, höhö) och handmassage. Det tog sin lilla tid och var super mysigt! Vi tände massa levande ljus, satte på låg mys musik och Sofie öppnade en flaska vin. Det är söndagslyx det!

Nu har jag precis ätit kycklingsallad, hur gott som helst!
Försöker samla energi till att baka bullar ikväll också, jag är sjukt sugen på bullar, och bulldeg! Om jag bakar det idag kommer det finnas när Sofie och Lina kommer också ;)

Papps och dom befinner sig just nu i Hovfjället, känns lagom orättvist. Tänk få va ute i backen hela dagen, åka till husvagnen för lite grillad korv till lunch och sitta ute i solen på filtar och äta det. Sen ut i backen igen och avsluta kvällen med apelsin uppe i bastun och någon bra film i husvagnen. Det vore!!

Idag har jag fyllt på mina julklappar ytterligare med en sak till mamma, jag vet att du vill ha det och kommer bli glad!
 




There's a fire inside of you that can't help but shine through


Kusin vitamin


En bild säger mer än 1000 ord ;)


Hoppas ni hade en mysig Julafton igår allihopa :)
Efter jobbet igår gick jag över till hotell Jazz där Petra och Bobby bor över helgen och firade med dom och Sofie, vi var självaste tomtemor och tomtefar. Så tomten hittade till Barcelona också ;)
Kommer bilder från det, vet inte riktigt när men dom kommer!

1 månad och 4 dagar kvar tills vi står på svensk mark, tiden går fort nu!
Saknar alla hemma tok mycket!! ♥

God Jul

Eller Feliz Navidad är det väl som gäller nu! ;)

Känns väldigt konstigt att för första gången på 21år inte fira självaste julafton med familjen. Det är tradition att hinna med att vara hos mamma, morfar och pappa denna dagen! Sen det bästa att få se Shaggypaggyloo galen i sina julklappar, slut med det nu!
Men vi tar igen allt om en månad och firar lilla julafton tillsammans ist, Barcelona är inte så dumt det heller :)

Hoppas ni alla har varit snälla så tomten kommer och att ni får en bra och mysig jul!


Pappa Sven!

Julbordet igår var helt perfekt och maten var hur god som helst :) Dock tog vi upp en mat tävling mot servitören, dum som han är säger han till oss att vi aldrig skulle orka äta upp allt det där(julbordet kom in som tapas)
Skulle han aldrig ha sagt till oss tävlingsinriktade människor som bestämde oss för att det skulle va helt tomt när vi lämnade bordet. Vi åt så vi hade ont i magen allihop och det var ingen som blev lagomt mätt!
Självklart skulle jag och Sofie även ha efterrätt på det, godismagen blir ju aldrig full. Så vi beställde in en saffransglass som vi delade på, det var det bästa med hela kvällen! Godaste glassen jag ätit någonsin. Eftersom jag vet att Sara Lundberg läser detta så kan jag säga som så att där har vi missat en glass och det måste vi ta igen någon gång ;D

Idag har jag och Jocke storsat runt på stan i stort sett hela dagen, var hem en sväng och bytte om till träningskläder, tog med oss basketbollen och gick bort och spelade lite. Hur kul som helst och så fruktansvärt dåliga på det. Fick oss att lite publik!

Har även sagt hej till Petra och Bobby som kom idag. supre mysigt! Ska gå och fira jul med dom imorgon efter att jag slutat :)

Nu har jag precis kommit in från en sväng på stan med Sofie och Jocke. Inhandlat dom sista julklapparna. Blev lite uttråkade på slutet där allihop tror ja!

 Petra & Bobby nere på torget när dom anlände

  Jag gillar mina utåtstående fötter Enormt :D


Julbord

Vi ska ut ikväll allesammans och äta julbord på Pappa Sven som är en svensk restaurang inte så långt härifrån :) Ska bli riktigt gött med SVENSK mat. Ska försöka att inte ha för höga förhoppningar på maten så jag inte blir besviken ändå, haha!

Idag är det exakt en vecka kvar tills Sofie och Lina kommer... 1 VECKA!!
Imorgon kommer faster Petra och kusin Bobby också, perfekt! :)

Ska ta lite kort på mina nya kläder jag köpte när mamma och dom var här i helgen. Fick mig en skit snygg vår/höst jacka, mössa och en tröja som passar perfekt! Men det hinner jag inte med idag innan vi ska ut..

Hasta luego!



Så mkt bättre ♫

Jag har en väldigt bra ursäkt till varför jag inte skrivit på ett tag, jag har haft besök av Mamma, Marion, Janne, Morfar och Kerstin över helgen :)
Sa hejdå till dom sent under kvällen i söndags, tog emot lite men vi ses igen om 1½ månad. Känns jätte konstigt att jag snart är hemma igen, ska hinna med en massa saker innan dess.
Och nästa onsdag kommer bästaste bästa Sofie och Lina hit och firar nyår med mig, och jag är LEDIG då för att världens snällaste Jocke ställer upp och tar min natt då :)

Helgen då
Dom anlände under förmiddagen i torsdags, så direkt efter jobbet sprang jag upp till hotellet och hade kramkalas! Till mig hade dom med sig en massa julklappar, jag blev helt chockad! Hade inte alls förväntat mig det, jag hade bett dom köpa med shampo, balsam och lite andra grejer så det visste jag ju om. Men sen när det var med julklapp från Leif, Ann-sofie, mimmi och sebbe, Camilla, Sandra och Pappa och resten av familjen blev jag överlycklig! Fick massa fina grejer och TACK SÅ MYCKET FÖR DET!
Första kvällen gick vi till Hardrock café och åt hamburgare hela bundet, super gott och jätte mysigt!


Eftersom jag skulle upp och jobba tidigt på fredag blev det en ganska tidig kväll för oss allihop.
Men sen kl 16 i fredags har vi haft massa mys ända till vi sa hejdå sent söndag kväll :) Vi har hunnit med att se en hel del och innan jag slutade i fredags hann dom med turistbussen en sväng.
Lördagen bestod mest av shopping och jag tror alla var nöjda med dagen! Söndag var vi mest bara turister och hann även med att åka linbanan, helt otroligt var det! Dock såg inte mamma så jätte mkt, stod mest och höll i sig i mitten ;) Marion hittade sin nyårsklänning, en superfin från Zara :)

  
  

  

  



Tack för helgen ♥


Nära nu

Imorgon kommer dom!!
Jag slutar 16.00 och då bär det av direkt över gatan och till hotellet :D Sen kommer jag ha fullt upp heeela helgen.

Gracias!

Lille söte Marion har fixat min blogg och det tackar jag för! :)

Jocke har kommit hit till oss nu och börjat jobba, skit kul :D Han har gått med bredvid mig nu i två nätter. Igår hade vi lite olika tävlingar under natten, roligt att va två och jobba natt alltså.
Tävlade i vem som klarade av mest armhävningar, jag var inte långt ifrån än att vinna!
Tävlade i vem som kunde äta äcklig choklad ur aladdin asken utan att göra en min, JAG VANN!
Spelade tre i rad och JAG VANN IGEN!

Jag har inte hunnit med så mkt mer än jobb här nu sista tiden med tanke på hur allting har blivit. Men nu är allting löst och det känns jätte skönt, det går åt rätt håll :)

Nu har jag flyttat tillbaka till mitt gamla rum här och blivit sambo igen, denna gången med Sofie :D Myspys, vi har även lite julpynt!! ;D Bilder kommer..

Jag räknar ner dagarna till torsdag ♥


höhö

Sådär siss! Nu är det klart :) förhoppningsvis iaf.. haha

Passade på att skriva ett inlägg på din blogg som du förmodligen ser ;) Fast jag tänkte inte skriva något speciellt men.. Kan ju passa på att säga att jag saknar dig, men vi ses ju snartsnartsnart! :D 

Protect and guide, always stay by my side ♥


Galet bra!

Imorse när jag skulle ut på min powerwalk ser jag att det har kommit post till oss, och ett brev var till mig!!
Louise har skickat världens finaste teckning till mig!!! :) Så nu har jag två fina teckningar på min vägg vid sängen!
                              
                           

Inte nog med att dagen började bra, fick även reda på att Jocke anländer hos oss här i Barcelona redan imorgon kväll. Det är helt galet :D Även en till ny tjej som är kompis till Linnéa kommer ner någon dag här snart för att jobba hon också.
Vi har haft en hel del problem som kommit ivägen här nere och nu känns det verkligen som vi har lösningen för resten av tiden som är kvar.
För er som inte vet hade vi en tjej som slutade jobbet i tisdags, så det har varit KAOS här nere i veckan.
Tillsammans allihop har vi kommit fram till denna lösningen och det har vi gjort riktigt bra! :D

Nu blir det ett avsnitt Grey's :)

Systrarna Anderssons besök :D

Här kommer lite fler bilder från när systrarna Andersson var här!
Första bilden visar vi upp dagens fynd, mina skor och Sandras jacka :D Sen är det massa mys på stan och mat på Hardrock café. Skyltfönstret på el corte ingles är hur mysigt som helst, björnarna står och sjunger där hela dagarna :)
Sen sista bilden var precis innan vi skulle lägga oss sista kvällen, Gud vad jag saknar dig!!

Julpyntet här är jämt liite finare än hemma ;D I träden längs La Rambla ser det ut som det snöar med hjälp av ljusslingorna, lite svårt att få det på bild bara ;)
Men om 1 VECKA får Marion, Mamma, Janne, Morfar och Kerstin se det med egna ögon iaf :D 1 VECKA, galet bra!

   

   

 



Lucka 4,5,6 :D

  



Två elefanter på två olika ställen igen..

Nu har syskonen Andersson lämnat mig för Sverige igen! Har allting gått som planerat borde dom vara tillbaka hemma i Mölnbacka nu :)
Jag har haft den bästa helgen här nere sen vi kom hit och det tog emot att dom skulle åka hem idag, inte riktigt vad jag ville och det fick dom höra också, haha!!
Vi har hunnit med massa saker tillsammans fast jag har jobbat natt..Har levt efter mitt linne, I'll sleep when i'm dead ;)
I fredags var egentligen enda dagen vi inte hann ses så mkt, men då hade dom fullt upp med att åka turistbuss precis hela dagen så dom hade och göra ändå.
Igår gick vi på stan hela dagen lång! Började med att gå ner längs La rambla, in i saluhallen ner till columbus, liten paus i solen nere vid hamnen och vidare till maremagnum för shopping. Sen tillbaka upp längs la rambla osv osv.. :D Avslutade kvällen med mat på hardrock café och sen vidare mot Espanya för fontänen, men den är fortfarande inte igång. Gick tillbaka till deras hotell istället och bara myste ett litet tag innan jag gick hem för att sova.
Och klockan 07.30 idag hoppade dom på bussen mot flygplatsen!


Någon blev inte trött på att shoppa iaf ;) höhö

Tar alldeles för lång tid att ladda upp bilder nu och mitt tålamod har inte riktigt tid med det, så bilder från kvällen kommer i ett annat inlägg en annan gång ;D

TACK för helgen


Lucka 3


Bakom lucka nr 3 låg det världens godaste chokladbit :)


Har precis duschat och gjort mig i ordning för att gå ut och möta Sandra & Sara! När jag ringde befann dom sig på Camp nou, tänkte åka ut dit och äta lunch med dom någonstans men vi kom fram till att det är bättre vi tar det när dom är tillbaka vid Catalunya istället, så kan dom gå klart där inne i lugn och ro :) Så just nu sitter jag och väntar på att dom ska ringa någon gång, hade jag vetat exakt vart dom var skulle jag ha åkt och chockat dom nu ändå :D

Min natt gick väldigt fort också, jag hade svensk choklad och sällskap av Sofie som också jobbade natt. MYS :)


Lucka 2 och besök!!!

 
Bakom lucka nr 2 låg det en liten söt tomte som bara väntade på att få bli uppäten :D


Har varit bästa dagen på väldigt länge här nere idag. Och det beror på att min elefant Sandra och hennes syster Sara är här och hälsar på mig i helgen. MYS!
Hörde någon som busvissla på mig när jag gick över torget här utanför för att möta dom vid bussen, förstod ju direkt att det va Sandra, kan inte va någon annan! Bena bara gick av sig själv, glömde till och med bort att det var rött när jag sprang över vägen så hade kunnat sluta i kaos :P
Vi började med att checka in på deras hotel och sen blev det frukost för oss allihop på starbucks innan vi storsade runt i lite affärer. Sara har handlat på bra, massa fina kläder :)
Visade dom till El Raco, så tror dom gick dit och åt mat under kvällen nu. Ska sova några timmar imorgon bitti när jag slutar och sen ska jag möta upp dom någonstans här i Barcelona. Har nämligen satt dom på turistbussen imorgon :D
Längtar som en tok till lunch redan nu!

FRUKOST ♥

Broken heart!

 
Så såg mitt fönster ut i morse när jag vaknade, det mesiga hjärtat höll inte ens en hel dag!
Tur att jag har mer pepparkaksdeg kvar så jag kan göra ett nytt och stort :D


1 december och chokladkalender

Sofie och jag gick och köpte paket åt oss själva idag, kommit fram till att vi är rätt bra på det :)
Gick iaf till ett café som heter Escriba, ligger 5min härifrån ungefär. Super mysigt ställe med massa godsaker! Såg här om dagen när vi var ute och sprang att det hängde väldigt fina chokladkalendrar i skyltfönstret, mkt mer än så behövde vi inte se innan vi bestämde oss för att vi skulle ha en! Eftersom det va 1dec idag gick vi dit direkt när vi vaknade. Fick beställa en varsin och det skulle ta ungefär en timme innan dom var klara åt oss, bra tänkte vi och tog en fika! Slängde i oss allt för vi kom på att vi skulle hinna till en annan affär under den timmen. Och där hittade jag massa fina ringar, bästa av allt är att det var 50% på dom också!! Så dit ska jag gå tillbaka någon dag.
Tillbaka till Escriba för att hämta kalendrarna, fick dom inslagna till och med. Så när vi kom hem slet vi upp paketen och öppnade direkt första luckan. Det som är lite roligt är att det ligger olika choklad/godisbitar i varje lucka, så det blir som en överraskning ;) Idag fick vi vit choklad!

  


Om 9h landar Sandra och hennes syster i BARCELONA!! Dom stannar här hos mig till på söndag, gissa om det kommer bli massa mys dom här dagarna. Som jag har längtat!

RSS 2.0