Kärleksmums

Har alldeles precis bakat kärleksmums med Camilla, inte varje natt man bakar under jobbtid ;P Vi har inte hunnit smaka än eftersom det måste svalna lite, men som vanligt antar jag att det inte tar speciellt lång tid innan det är slut!
Annars händer det faktiskt inte så mycket just nu. Jag är inne på min tredje och egentligen sista natt innan helg. Men vi har en sjukling i huset och måste täcka upp under helgen, så gör söndag natt också. Kan ju inte påstå att det är vad jag hade hoppats på nu efter allt men nästa gång är det kanske jag som ligger och är sjuk istället. Sen blir det ju mer klirr i kassan och vi kan lägga undan mer pengar ;) eller hur var det nu, handla mer grejer kanske. HÖHÖ!
Va ute och sprang i morse efter att jag gått av mitt pass, insåg rätt tidigt att det där med att gå ut och springa efter att man jobbat natt inte riktigt är min grej! Jag var heelt slut och tog hissen upp när jag kom hem istället för trapporna. Så inga mer dumheter med att springa då.. Har varit en snabbis till The body shop idag med Sofie och inhandlat lite nödvändiga grejer som ansiktsrengöring osv(förlåt Millan). Sen köpte vi även världens godaste glass, kanske blir en sväng tillbaka dit redan imorgon.

Nej, nu ska jag dola med lite annat här..



  





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0